ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics 2023

nea_anakoinwseis/so23_1.JPG

Χρυσή η Καλαμάτα στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics!

Εξαιρετική η επίδοση του Καλαματιανού αθλητή μας Κωνσταντίνου Γεωργακά στους Παγκόσμιους αγώνες Special Olympics που διεξήχθησαν στο Βερολίνο της Γερμανίας 20-24 Ιουνίου 2023!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Τουρνουά Ανάπτυξης 2023 & Έκτακτης ΑΙΑ

nea_anakoinwseis/tour23_1.JPG

Καλαμάτα, 5/30/2023

Άλλη μια πετυχημένη διοργάνωση του Τουρνουά Ανάπτυξης 2023 πραγματοποιήθηκε στον Ιππικό Όμιλο Καλαμάτας το περασμένο τριήμερο 26 - 28 Μαΐου!
Το Τουρνουά Ανάπτυξης είναι ένας από τους σημαντικότερους θεσμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας (ΕΟΙ) ειδικά σχεδιασμένα με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και διάδοση της αθλητικής ιππασίας σε όλη την Ελλάδα και την υποστήριξη των σωματείων/μελών της ΕΟΙ στην περιφέρεια.
Το πλήθος των συμμετοχών καθώς και των θεατών αποδεικνύει περίτρανα την θέση που κατέχει τόσο στην πόλη μας όσο και στις υπόλοιπες περιφέρειες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 74ων Πανελληνίων Αγώνων Ιππασίας 2022

nea_anakoinwseis/Pan22_0_0.jpg

Καλαμάτα, 16/12/2022

Με εξαιρετικές συμμετοχές στην Ιππική Δεξιοτεχνία, στα Εμπόδια αλλά και στα Special Olympics έλαβε μέρος ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας στους Πανελλήνιους Αγώνες 2022, που διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο (ΟΚΙΜ), 2-5 Δεκεμβρίου (Dressage & Special Olympics) & 8-11 Δεκεμβρίου 2022 (Εμπόδια)!

Οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Αντοχής στην Καλαμάτα!

nea_anakoinwseis/endu_1 (2).jpg

Καλαμάτα, 30/11/2022

Για πρώτη φορά στα χρονικά ήρθαν οι Πανελλήνιοι αγώνες Ιππικής Αντοχής στην Καλαμάτα!
Ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας κατάφερε με τεράστια επιτυχία να διοργανώσει έναν τόσο μεγάλο αγώνα στις καινούριες του εγκαταστάσεις στο Πλατύ το Σαββατοκύριακο 26-27 Νοεμβρίου 2022!

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΙΠΠΑΣΙΑ

therapeutic-riding

Η θεραπευτική αξία της ιππασίας για άτομα με ειδικές ανάγκες ήταν γνωστή στους Έλληνες, απο τον 5ο π.Χ αιώνα. Πρώτος ο Ξενοφώντας αναφέρθηκε στη Θεραπευτική Ιππασία με τον όρο «Ιπποθεραπεία» στο βιβλίο του «Περί Ιππικής Τέχνης».

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

club-academy

Τα μαθήματα γίνονται καθημερινά, εκτός Τρίτης, και Σαββατοκύριακα πρωί & απόγευμα κατόπιν ραντεβού. Το ωράριο μας διαφοροποιείται ανάλογα με την εποχή (παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας). Τα μαθήματα ιππασίας είναι ατομικά στην αρχή και όταν ο εκπαιδευτής θεωρήσει ότι ο κάθε μαθητής είναι έτοιμος, εντάσσεται σε γκρουπ των 2-3 ατόμων.

Γίνε μέλος του ippok.gr /
No account yet? Create account

Copyright (C) 2012 @ippok.gr All rights reserved. Σχεδιασμός ιστοσελίδας Webico Creative Studios