ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Τουρνουά Ανάπτυξης 2022 & Έκτακτης ΑΙΑ

nea_anakoinwseis/tourn22_1.JPG

Καλαμάτα, 5/10/2022

Τεράστια η επιτυχία του Τουρνουά Ανάπτυξης 2022, που πραγματοποιήθηκε στον Ιππικό Όμιλο Καλαμάτας το περασμένο τριήμερο 30 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου!
Η μεγάλη προσέλευση θεατών, το πλήθος και η ποιότητα ιππασίας των συμμετεχόντων αποδεικνύει την μεγάλη ακμή του αθλήματος της ιππασίας στην πόλη της Καλαμάτας και τη συνεχόμενη πρόοδο των αθλητών της.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Βαλκανικών Αγώνων Ιππασίας 2022

nea_anakoinwseis/Balkans22_1.JPG

Καλαμάτα, 16/9/2022

Χρυσοί Βαλκανιονίκες οι Έλληνες Νέοι Ιππείς με τον αθλητή μας Δημήτρη Δρούγα!


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Πρωταθλήματος Ιππασίας 2022

nea_anakoinwseis/champ22_1.jpg

Καλαμάτα, 26/5/2022

Ασημένιος Πρωταθλητής Νέων Ιππέων ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας με την Μελίνα Πεϊμανίδη στο Πρωτάθλημα Ιππασίας 2022, που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο (ΟΚΙΜ), 19-22 Μαίου 2022!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5ος αγώνας ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής

nea_anakoinwseis/ΙΑ_1_1.JPG

Καλαμάτα, 14/4/2022

Με τεράστια επιτυχία και πλήθος συμμετοχών ολοκληρώθηκε ο 5ος αγώνας ανάπτυξης ιππικής αντοχής, που για πρώτη φορά διοργανώθηκε στον όμιλό μας, την Κυριακή 10 Απριλίου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας!
Στον αγώνα έλαβαν μέρος 28 αθλητές από Αθήνα, Πάτρα, Πύργο & Καλαμάτα, τρανταχτή απόδειξη της ανάπτυξης του αθλήματος της ιππικής αντοχής στη χώρα μας!


Ο αγώνας διεξήχθη στις νέες εγκαταστάσεις του ομίλου μας στο Πλατύ Καλαμάτας και, σύμφωνα με τη γνώμη των συμμετεχόντων ήταν μια από τις ωραιότερες διαδρομές που έχουν σχεδιασθεί, φιλική τόσο για τα άλογα όσο και για τους αναβάτες, σε ένα περιβάλλον μέσα στη φύση, με κλιμακούμενη δυσκολία αντίστοιχη της κάθε κατηγορίας.

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΙΠΠΑΣΙΑ

therapeutic-riding

Η θεραπευτική αξία της ιππασίας για άτομα με ειδικές ανάγκες ήταν γνωστή στους Έλληνες, απο τον 5ο π.Χ αιώνα. Πρώτος ο Ξενοφώντας αναφέρθηκε στη Θεραπευτική Ιππασία με τον όρο «Ιπποθεραπεία» στο βιβλίο του «Περί Ιππικής Τέχνης».

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

club-academy

Τα μαθήματα γίνονται καθημερινά, εκτός Τρίτης, και Σαββατοκύριακα πρωί & απόγευμα κατόπιν ραντεβού. Το ωράριο μας διαφοροποιείται ανάλογα με την εποχή (παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας). Τα μαθήματα ιππασίας είναι ατομικά στην αρχή και όταν ο εκπαιδευτής θεωρήσει ότι ο κάθε μαθητής είναι έτοιμος, εντάσσεται σε γκρουπ των 2-3 ατόμων.

Γίνε μέλος του ippok.gr /
No account yet? Create account

Copyright (C) 2012 @ippok.gr All rights reserved. Σχεδιασμός ιστοσελίδας Webico Creative Studios