ΑΡΧΙΚΗ arrow ΝΕΑ arrow ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Βαλκανικών Αγώνων Ιππασίας 2021

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Βαλκανικών Αγώνων Ιππασίας 2021

nea_anakoinwseis/Balk21_1.jpg

Καλαμάτα, 21/9/2021

Χρυσός Βαλκανιονίκης Εφήβων ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας!

Θριάμβευσε ακόμα μια φορά η χώρα μας στους Βαλκανικούς αγώνες ιππασίας που διοργανώθηκαν φέτος στην Αθήνα, στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις ιππασίας στο Μαρκόπουλο, 16-19 Σεπτεμβρίου 2021!
Χρυσό μετάλλιο για την εθνική ομάδα των Ελληνίδων Αμαζόνων ανάμεσα σε έξι χώρες, αλλά και για την εθνική ομάδα Νέων Ιππέων στην οποία συμμετείχε και ο καλαματιανός αθλητής του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας, Δημήτρης Δρούγας με το άλογό του Sacripan GD! Το δίδυμο κατάφερε με 2 εξαιρετικές διαδρομές να οδηγήσει την εθνική ομάδα στο πρώτο βάθρο παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό από τις άλλες χώρες!


nea_anakoinwseis/Balk21_2.jpg.jpg
nea_anakoinwseis/Balk21_3.jpg.jpgΣτην κατηγορία Εφήβων, το αχτύπητο δίδυμο Μελίνα Πεϊμανίδη & Indy S κατάφερε με τέσσερις εκπληκτικές διαδρομές, εκ των οποίων οι τρεις άπταιστες, να περάσει στην πρώτη θέση μεταξύ 26 αθλητών από τα βαλκάνια, κερδίζοντας έτσι τον τίτλο του ΧΡΥΣΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΟΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ 2021!!!


nea_anakoinwseis/Balk21_6.jpg

Η συγκίνηση και η περηφάνεια όλων μεγάλη ακούγοντας τον Εθνικό μας Ύμνο να κατακλύζει το ολυμπιακό κέντρο ιππασίας!!!
Συγχαρητήρια σε όλη την ελληνική αποστολή που παρά τις δύσκολες συνθήκες των τελευταίων ετών κατάφερε να κρατήσει ψηλά το επίπεδο της ελληνικής ιππασίας!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Σκανδάλη που προπονεί την Μελίνα στην Αθήνα, καθώς επίσης και στον Σταύρο Γεωργόπουλο που είναι πάντα κοντά τον Δημήτρη και τον συμβουλεύει!
TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK!!!!!

nea_anakoinwseis/Balk21_4.jpg.jpg
nea_anakoinwseis/Balk21_5.jpg.jpg
Γίνε μέλος του ippok.gr /
No account yet? Create account

Copyright (C) 2012 @ippok.gr All rights reserved. Σχεδιασμός ιστοσελίδας Webico Creative Studios