ΑΡΧΙΚΗ arrow ΝΕΑ arrow Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας Special Olympics

Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας Special Olympics

nea_anakoinwseis/so-1.jpg

Καλαμάτα, 15/6/2016

Στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο διεξήχθησαν την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, μέσα σε μια ατμόσφαιρα χαράς και ενθουσιασμού οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας Special Olympics, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Ιππασίας 2016 “Εις μνήμην Φρέντυ Σερπιέρη”. Έλαβαν μέρος ομάδες από: Aττική, Ιωάννινα, Σέρρες, Καλαμάτα και από το Κρανίδι Αργολίδος. Οι επιδόσεις των αθλητών μας ενθουσίασαν πολυπληθείς καλεσμένους και τους γονείς που καμάρωσαν τα παιδιά τους σε δύσκολες ασκήσεις ιππικής δεξιοτεχνίας. Όπως πάντα, στην πρωτοπορία οι προπονητές που δεν έκρυβαν τη χαρά τους και βέβαια οι ακούραστοι εθελοντές μας.

nea_anakoinwseis/so-2.jpg

Τον Ιππικό Όμιλο Καλαμάτας εκπροσώπησαν, για πρώτη φορά, οι αθλητές Ανέστης Μαραντίδης και Γιάννης Κατσογιάννης με τον ίππο Cocotte ,υπο την καθοδήγηση της υπεύθυνης του τμήματος Θεραπευτικής Ιππασίας του Ομίλου, και παιδοψυχιάτρου, Στεφανίας Σπυροπούλου-Ξυρογιάννη (μέλους του Συνδέσμου Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδος).

nea_anakoinwseis/so-3.jpg

Οι αθλητές μας κατάφεραν να κατακτήσουν επάξια την τρίτη και  την πέμπτη θέση!

nea_anakoinwseis/so-4.jpg

Ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας ευχαριστεί θερμά τους αθλητές του και τις οικογένειές τους που έλαβαν μέρος στην μεγάλη αυτή διοργάνωση με τόσο καλές επιδόσεις, καθώς επίσης και την υπεύθυνη του τμήματος Θεραπευτικής Ιππασίας Στεφανία Σπυροπούλου στην οποία και οφείλεται το τόσο πετυχημένο αποτέλεσμα!

nea_anakoinwseis/so-5.jpg

Γίνε μέλος του ippok.gr /
No account yet? Create account

Copyright (C) 2012 @ippok.gr All rights reserved. Σχεδιασμός ιστοσελίδας Webico Creative Studios