ΑΡΧΙΚΗ arrow ΝΕΑ arrow ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππασίας 2017

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππασίας 2017

nea_anakoinwseis/Balkanikoi_1.jpg

Καλαμάτα, 7/9/2017

Θριάμβεμσε η Ελλάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων 2017,που διεξήχθει στη Zhitnica Βουλγαρίας, 31 Αυγούστου – 3 Σεπτεμβρίου!

Οχτώ μετάλλια, τρία χρυσά, ένα ασημένιο και τέσσερα χάλκινα, ήταν ο θετικός απολογισμός της Ελληνικής αποστολής, δυο αθλητές της οποίας είναι καλαματιανοί και με πολλές διακρίσεις στο χώρο της ιππασίας!
Ο λόγος, για την Μελίνα Πεϊμανίδη, εγγονή του Ανδρέα Γυφτέα, που έλαβε μέρος στην κατηγορία Παίδων, στο ομαδικό αγώνισμα, με το άλογο της Carnavals Wonder, και τον Δημήτριο Δρούγα, που έλαβε μέρος στο ατομικό αγώνισμα της κατηγορίας Εφήβων με τον Magic de France.

Πιο αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΠΕΜΠΤΗ 31-8-2017

1ος Γύρος κατηγορίας Παίδων – Υψος 1.10μ
Άπταιστη διαδρομή για την Μελίνα Πεϊμανίδη και την Carnavals Wonder! (ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ)

1ος Γύρος κατηγορίας Εφήβων – Υψος 1.20μ
Άπταιστη διαδρομή για τον Δημήτριο Δρούγα και τον Magic de France, τους έφερε στη 2η θέση! (ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ)

nea_anakoinwseis/Balkanikoi_2.jpg

ΣΑΒΒΑΤΟ 2-9-2017

2ος + 3ος Γύρος κατηγορίας Παίδων – Τελικός Ομαδικού αγωνίσματος– Υψος 1.15μ
Φανταστικές διαδρομές για την Μελίνα Πεϊμανίδη και την Carnavals Wonder, και σε συνδυασμό με τα πολύ καλά αποτελέσματα των υπόλοιπων αθλητών, Άρτεμις Πιτσικού, Αθηνάς Ζολώτα – Γιάρα & Εβελίνας Βόγλη, η ελληνική ομάδα Παίδων χρίζεται χάλκινη βαλκανιονίκης! (ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 1 - ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 2)

2ος + 3ος Γύρος κατηγορίας Εφήβων – Τελικός Ομαδικού αγωνίσματος  - Υψος 1.25μ
Με δύο άπταιστες διαδρομές ο Δημήτριος Δρούγας και τον Magic de France, κατάφεραν να κερδίσουν την πρώτη θέση του ατομικού αγωνίσματος και ο Εθνικός μας ύμνος να ακουστεί διπλά, αφού και στο ομαδικό αγώνισμα η ελληνική ομάδα Εφήβων κέρδισε το χρυσό! (ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 1 - ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 2)

nea_anakoinwseis/Balkanikoi_3.jpg

ΚΥΡΙΑΚΗ 3-9-2017

4ος Γύρος κατηγορίας Παίδων – Grand Prix – Τελικός Ατομικού αγωνίσματος – Υψος 1.20μ
Πολύ καλή διαδρομή για την Μελίνα Πεϊμανίδη και την Carnavals Wonder με καταπληκτικό μπαραζ, τις έφερε στην 7η θέση της κατηγορίας Παίδων!! (ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ)

4ος Γύρος κατηγορίας Εφήβων – Grand Prix – Τελικός  Ατομικού αγωνίσματος – Υψος 1.30μ
Εξαιρετική διαδρομή για τον Δημήτριο Δρούγα και τον Magic de France, τους έφερε στην 2η θέση του Grand Prix και σε συνδυασμό με τα άπταιστα αποτελέσματα των τριων προηγούμενων γύρων, ο καλαματιανός αθλητής γίνεται αργυρός Βαλκανιονίκης Εφήβων 2017!! (ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ)

nea_anakoinwseis/Balkanikoi_4.jpg


Ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας συγχαίρει θερμά τους αθλητές για την εξαιρετική τους επίδοση, καθώς επίσης και τις οικογένειές τους για την θερμή υποστήριξη στο άθλημα και στον όμιλό μας! Και εις ανώτερα!!!

Γίνε μέλος του ippok.gr /
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Copyright (C) 2012 @ippok.gr All rights reserved. Σχεδιασμός ιστοσελίδας Webico Creative Studios