ΑΡΧΙΚΗ arrow ΝΕΑ arrow ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Πανελληνίων Special Olympics 2017

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Πανελληνίων Special Olympics 2017

Special_1.jpg

Καλαμάτα, 19/12/2017

Θριάμβευσε ο Ιππικός όμιλος Καλαμάτας στους Πανελλήνιους αγώνες Special Olympics Hellas που διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασιας στο Μαρκόπουλο στις 17 Δεκεμβρίου 2017. Μια από τις σημάντικότερες διοργανώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας ολοκληρώθηκε μέσα σε γιορτινό περιβάλλον, γεμάτο χαμόγελα και αισιοδοξία!

Ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας συμμετείχε με κλιμάκιο δυο αθλητών.

Πιο συγκεκριμένα:

Special__2.jpg

Ο Γιάννης Κατσόγιαννης συμμετείχε σε δυο κατηγορίες:

Στην κατηγορία Dressage CI -Βάδην Ανεξάρτητος, κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική διαδρομή! (ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ)

Στην κατηγορία Working Trails CI (εμπόδια εδάφους), κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο!

Special_3.jpg

Ο Ανέστης Μαραντίδης συμμετείχε επίσης σε δυο κατηγορίες:

Στην κατηγορία Dressage CI -Βάδην Ανεξάρτητος, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική διαδρομή! (ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ)

Στην κατηγορία Working Trails CI (εμπόδια εδάφους), κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο!

Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς το άλογο μας Cocotte, μια καταπληκτική ύπαρξη, που βοήθησε και τον μόνο αθλητή της κατηγορίας Α από τις Σέρρες, Σάκη Κύρκογλου, να αγωνισθεί και να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας του, χωρίς καμία προπόνηση!

Special_4.jpg

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην δασκάλα των παιδιών και εξειδικευμένη θεραπεύτρια κα. Στεφανία Σπυροπούλου-Ξυρογιάννη, γιατί χωρίς αυτήν το όνειρο δεν θα είχε γίνει πραγματικότητα..!!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις οικογένειές τους, που συνεχίζουν αδιάκοπα να δίνουν μαθήματα ζωής σε όλους μας! Καλές Γιορτές!!!

Γίνε μέλος του ippok.gr /
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Copyright (C) 2012 @ippok.gr All rights reserved. Σχεδιασμός ιστοσελίδας Webico Creative Studios