ΑΡΧΙΚΗ arrow ΝΕΑ arrow ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Πανελληνίων Special Olympics 2018

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Πανελληνίων Special Olympics 2018

nea_anakoinwseis/SO18_1.jpg

Καλαμάτα, 20/12/2018

Με μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις έκλεισε και φέτος την αγωνιστική του χρονιά ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας, τους Πανελλήνιους Special Olympics 2018, που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

nea_anakoinwseis/SO18_2.jpg

Με κλιμάκιο δύο αθλητών συμμετείχε ο ΙΠΠΟΚ, τον Γιάννη Κατσόγιαννη με την καταπληκτική Caramba και τον Ανέστη Μαραντίδη με την φανταστική μας Cocotte!

nea_anakoinwseis/SO18_3.jpg

Ο Γιάννης κέρδισε το ΑΣΗΜΕΝΙΟ μετάλλιο στην κατηγορία CI - Ανεξάρτητος σε βάδην και στα εμπόδια εδάφους, πραγματοποιώντας μια καταπληκτική εμφάνιση μαζί με την Caramba!

Ο Ανέστης κέρδισε ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο στην κατηγορία ΒΙ - Ανεξάρτητος σε τροχάδην και στα εμπόδια εδάφους, πραγματοποιώντας μια φανταστική εμφάνιση μαζί με την Cocotte!

nea_anakoinwseis/SO18_4.jpg

Το τμήμα της θεραπευτικής ιππασίας είναι ίσως ένα από τα σημαντικότερα τμήματα του ΙΠΠΟΚ, και με την πολύτιμη βοήθεια της καταξιωμένης κας. Στεφανίας Σπυροπούλου - Ξηρογιάννη, υπεύθυνης του τμήματος, κατάφερε να προκριθεί αθλητής μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Special Olympics που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο του 2019 στο Dubai!


nea_anakoinwseis/SO18_5.jpg

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και στις οικογένειες τους που στηρίζουν το τόσο σημαντικό αυτό έργο! Καλές Γιορτές σε όλους!!!!

Γίνε μέλος του ippok.gr /
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Copyright (C) 2012 @ippok.gr All rights reserved. Σχεδιασμός ιστοσελίδας Webico Creative Studios