ΑΡΧΙΚΗ arrow ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΣΤΑΒΛΙΣΜΟΣ

nick-drougas

Στην εποχή μας γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική η ανάγκη να λειτουργούμε σε συνθήκες απόλυτης υγιεινής, και να πληρούμε τις στοιχειώδεις, έστω, συνθήκες ελέγχου και ασφάλειας. Στις σταβλικές εγκαταστάσεις του Ομίλου μας η υγιεινή του χώρου καθώς και η ποιότητα περιποίησης που παρέχεται στο άλογο για την υγιή και ασφαλή διαβίωση του, είναι το κύριο μέλημά μας.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΖΩΩΝ

Η μεταφορά των αλόγων γίνεται απο έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μέσα σε απολύτως ασφαλή πλαίσια. Το επαγγελματικό φορτηγό που χρησιμοποιείται για τις μεταφορές αυτές πληρεί τους κανόνες ασφαλείας βάσει των προδιαγραφών της Ευρωπαικής Ενωσης και εκτελεί δρομολόγια για αθλητικές και μόνο δραστηριότητες.

ΓΗΡΟΚΟΜΗΣΗ

hospice

Μετά απο ένα ταξίδι διακρίσεων και επιτυχιών, σε μια έκταση 2 στρεμμάτων για το καθένα ξεχωριστά, τα άλογα μας φιλοξενούνται και απολαμβάνουν την ιδιαίτερη περιποίηση του προσωπικού μας, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο αντάξιο της πορείας τους.

ΠΕΤΑΛΩΜΑ

Ένας τομέας που απασχολεί ιδιαιτέρως όλους τους ιδιοκτήτες αλόγων είναι το πετάλωμα.

Υπάρχει μια φράση που πολλοί αν όχι όλοι γνωρίζουν σχετικά με την σημαντικότητα της οπλής και δε του πεταλώματος ενός αλόγου. "No Hoof No Horse" που σημαίνει "όχι οπλή όχι άλογο".

Το πετάλωμα περιλαμβάνει την κοπή του νυχιού το λιμάρισμα και γενικά την προετοιμασία της οπλής να δεχτεί το πέταλο. Τα τελευταία χρόνια έχουν ανακαλυφθεί διάφοροι τρόποι πεταλώματος όπως το ψυχρό πετάλωμα, και έχουν εφευρεθεί διάφορα είδη πετάλων.

Στον Όμιλο μας εώς σήμερα πραγματοποιείται το παραδοσιακό πετάλωμα βέβαια το οποίο είναι το θερμό, και αυτό είναι το παραδοσιακό πέταλο.

Γίνε μέλος του ippok.gr /
No account yet? Create account

Copyright (C) 2012 @ippok.gr All rights reserved. Σχεδιασμός ιστοσελίδας Webico Creative Studios