ΑΡΧΙΚΗ arrow ΝΕΑ arrow ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Βαλκανικών Αγώνων Ιππασίας 2022

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Βαλκανικών Αγώνων Ιππασίας 2022

nea_anakoinwseis/Balkans22_1.JPG

Καλαμάτα, 16/9/2022

Χρυσοί Βαλκανιονίκες οι Έλληνες Νέοι Ιππείς με τον αθλητή μας Δημήτρη Δρούγα!


Θριάμβευσε ακόμα μια φορά η χώρα μας στους Βαλκανικούς αγώνες ιππασίας που διοργανώθηκαν φέτος στην Ρουμανία, 8-11 Σεπτεμβρίου 2022!
Χρυσό μετάλλιο για την εθνική μας ομάδα Νέων ιππέων, στην οποία συμμετείχε για άλλη μια χρονιά και ο καλαματιανός αθλητής του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας, Δημήτρης Δρούγας με το άλογό του Sacripan GD! Το δίδυμο κατάφερε με 3 εξαιρετικές διαδρομές να οδηγήσει την εθνική ομάδα στο πρώτο βάθρο παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό από τις άλλες χώρες!

nea_anakoinwseis/Balkans22_2.JPG

Οι επιτυχίες της χώρας μας δεν τελείωσαν φυσικά εκεί αφού χρυσή βαλκανιονίκης βγήκε και η εθνική ομάδα Παίδων, ασημένια η ομάδα των Αμαζόνων και αργυρή η εθνική Ενηλίκων και Εφήβων! Πολλές ήταν οι ελληνικές διακρίσεις και στα ατομικά αγωνίσματα!

nea_anakoinwseis/Balkans22_3.JPG

Ο Εθνικός μας Ύμνος κατέκλυσε το ιππικό κέντρο στη Ρουμανία και η σημαία μας κυμάτισε κάνοντας μας περήφανους για άλλη μια φορά! Η χαρά μας ακόμα μεγαλύτερη που ένας από τους διακεκριμένους αθλητές είναι γέννημα θρέμα του τόπου μας!
Συγχαρητήρια σε όλη την ελληνική αποστολή που απέδειξε για άλλη μια χρονιά το υψηλό επίπεδο της ελληνικής ιππασίας!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σταύρο Γεωργόπουλο που προπονεί τον Δημήτρη και τον Sacripan στην Αθήνα, καθώς επίσης και στον Γιώργο Δημαρά, ιδιοκτήτη του αλόγου!

Γίνε μέλος του ippok.gr /
No account yet? Create account

Copyright (C) 2012 @ippok.gr All rights reserved. Σχεδιασμός ιστοσελίδας Webico Creative Studios