ΑΡΧΙΚΗ arrow ΝΕΑ arrow ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5ος αγώνας ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5ος αγώνας ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής

nea_anakoinwseis/ΙΑ_1_1.JPG

Καλαμάτα, 14/4/2022

Με τεράστια επιτυχία και πλήθος συμμετοχών ολοκληρώθηκε ο 5ος αγώνας ανάπτυξης ιππικής αντοχής, που για πρώτη φορά διοργανώθηκε στον όμιλό μας, την Κυριακή 10 Απριλίου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας!
Στον αγώνα έλαβαν μέρος 28 αθλητές από Αθήνα, Πάτρα, Πύργο & Καλαμάτα, τρανταχτή απόδειξη της ανάπτυξης του αθλήματος της ιππικής αντοχής στη χώρα μας!


Ο αγώνας διεξήχθη στις νέες εγκαταστάσεις του ομίλου μας στο Πλατύ Καλαμάτας και, σύμφωνα με τη γνώμη των συμμετεχόντων ήταν μια από τις ωραιότερες διαδρομές που έχουν σχεδιασθεί, φιλική τόσο για τα άλογα όσο και για τους αναβάτες, σε ένα περιβάλλον μέσα στη φύση, με κλιμακούμενη δυσκολία αντίστοιχη της κάθε κατηγορίας.

nea_anakoinwseis/ΙΑ_2_2.JPG

Ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας συμμετείχε με κλιμάκιο 15 αθλητών, στην κατηγορία Ε 20ΧΛΜ, εκ των οποίων οι περισσότεροι πήραν την Άδεια Ικανότητας Αθλητού Ιππικής Αντοχής την προηγούμενη μέρα, Σάββατο 9 Απριλίου, στην ημερίδα που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του ομίλου:

- Καχριμανίδου Ιωάννα & Esperado
- Κυριτσοπούλου Νεφέλη & Wee Mac
- Πλάγος Μάριος & Alexandros
- Ευτυχιάκου Μαρία-Ελένη & Cerenity du Werfat
- Φωτεινάκη Κατερίνα & Rosy Capitol
- Rich Sally-Anne & Phaethon
- Μάγουλας Βασίλης & Harrys
- Δημαράς Γιώργος & Sun Dance
- Δρούγα Κωνσταντίνα & Grey Capitol
- Καρατσίκου Αγάθη & Oascr du Perron
- Παναγιωτοπούλου Άννα-Μαρία & Woomera
- Χρονοπούλου Μαρία & Periklis
- Μάντη Ευαγγελία & Mohito
- Σικαλιά Μαρία-Αστρίνη & Rodrigo
- Swarts Noemi & Irida

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την εξαιρετική τους πρώτη εμφάνιση στο άθλημα αυτό, και ένα ακόμα πιο μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Μάριο Πλάγο, που είναι ένας από τους αθλητές των Special Olympics, του τμήματος θεραπευτικής ιππασίας του ομίλου μας, και για πρώτη φορά πήρε μέρος σε αγώνα ανάπτυξης και διέπρεψε!

nea_anakoinwseis/ΙΑ_3_3.JPG

Ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας διευρύνει πια την αθλητική του δραστηριότητα και στο άθλημα της ιππικής αντοχής και ευελπιστεί στη διοργάνωση ακόμα μεγαλύτερων αγώνων, μιας και η τοποθεσία στο Πλατύ αποτελεί πρότυπο για το άθλημα αυτό.

Φυσικά τίποτα δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, και πιο συγκεκριμένα του τμήματος Δια Βίου Μάθησης, Παιδείας & υποστήριξης της εκπαίδευσης Πολιτισμού & Αθλητισμού και της τοπικής κοινότητας με τον πρόεδρό της Σπύρο Μαρούλη που αδειοδότησαν την διεξαγωγή των αγώνων, των τοπικών αρχών, και πιο συγκεκριμένα του τμήματος τροχαίας Καλαμάτας με διοικητή τον κο. Νικολεντζέα Κωνσταντίνο που διέθεσαν περιπολικά που φρουρούσαν την διαδρομή καθόλη τη διάρκεια των αγώνων, του κέντρου Υγείας Μελιγαλά και του ΕΚΑΒ Καλαμάτας που ήταν σε επιφυλακή με τους γιατρούς και τα ασθενοφόρα τους σε περίπτωση ατυχήματος!
Σας ευχαριστούμε πολύ που στηρίζετε την άνθιση της ιππικής δραστηριότητας της περιοχής μας και φροντίζετε με τον καλύτερο τρόπο για την ασφάλεια μας!

Ευχαριστούμε πολύ τον κο. Γιώργο Φάββα, αντιδήμαρχο Καλαμάτας και τον κο. Παναγιώτη Τζαβάρα, προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας Π.Ε Μεσσηνίας που μας τίμησαν με την παρουσία τους!
Ευχαριστούμε επίσης τους κριτές, επόπτες & κτηνιάτρους την ΕΟΙ, γιατί χάρη σε αυτούς και στην εξαιρετική τους δουλειά κύλησε τόσο ομαλά ο αγώνας.

Επόμενο ραντεβού, το Τουρνουά Ανάπτυξης που θα λάβει χώρα στην Καλαμάτα τον Μάιο με αγωνίσματα υπερπήδησης εμποδίων και ιππικής δεξιοτεχνίας!

nea_anakoinwseis/ΙΑ_4_4.JPG

Γίνε μέλος του ippok.gr /
No account yet? Create account

Copyright (C) 2012 @ippok.gr All rights reserved. Σχεδιασμός ιστοσελίδας Webico Creative Studios