ΑΡΧΙΚΗ arrow ΝΕΑ arrow ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 8ων Β Διασυλλογικών Αγώνων

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 8ων Β Διασυλλογικών Αγώνων

polynikis 1.10 2

Καλαμάτα, 9/6/2015

Με μεγάλη επιτυχία για τον Ιππικό Όμιλο Καλαμάτας έλαβαν χώρα οι 8οι Β Διασυλλογικοί Αγώνες ΠΕΑΒΑ & ΠΕΑΝΑ που προκύρηξε η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, οι οποίοι διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο, 6 και 7 Ιουνίου 2015, στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας Μαρκόπουλου (ΟΚΙΜ) και στον Ιππικό Όμιλο Κουβαρά (ΙΟΚΟΥΒ) αντίστοιχα.
Οι αγώνες αυτοί ήταν και οι τελευταίοι της Ά φάσης των Β Διασυλλογικών, οπότε και ακολούθησε η βράβευση στους νικήτες κάθε κατηγορίας.

Ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας συμμετείχε με κλιμάκιο τριών αθλητών:

anna iokouv

Σάββατο, 6/6/2015 - ΟΚΙΜ

Κατηγορία 1μ
Άννα Σακκά με τον ίππο Darling, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση

Κατηγορία 1,05μ
Άννα Σακκά με τον ίππο Darling, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση
Μελίνα Πεϊμανίδη με τον ίππο By Chance, πραγματοποιώντας άπταιστη διαδρομή και κατακτώντας έτσι την 2η θέση!  (ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ)

Nikos_Upper_IOKOUB-001

Κυριακή, 7/6/2015 - ΙΟΚΟΥΒ

Κατηγορία 0,80μ
Νικόλαος Δρούγας με τον ίππο Princess Diana-Capitol, πραγματοποιώντας πολύ καλή διαδρομή

Κατηγορία 1μ
Άννα Σακκά με τον ίππο Darling, πραγματοποιώντας πολύ καλή διαδρομή

Κατηγορία 1,05μ
Άννα Σακκά με τον ίππο Darling, πραγματοποιώντας πολύ καλή διαδρομή.
Μελίνα Πεϊμανίδη με τον ίππο By Chance, πραγματοποιώντας άπταιστη διαδρομή και κατακτώντας έτσι την 2η θέση!  (ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ)
Στην συνολική κατάταξη της κατηγορίας Ζ (1,05μ) ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας κατέκτησε την 1η θέση, με το αχτύπητο δίδυμο της Μελίνας Πεϊμανίδη και τον By Chance να βρίσκονται στην κορυφή της κατηγορίας με συνολική βαθμολογία 424 βαθμών!!

Melina_Polynikis_1.05

Κατηγορία 1,10μ
Νικόλαος Δρούγας με τον ίππο Upper Star Hero, πραγματοποιώντας πολύ καλή διαδρομή
Μελίνα Πεϊμανίδη με τον ίππο By Chance, πραγματοποιώντας άπταιστη διαδρομή και κατακτώντας έτσι την 1η θέση!  (ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ)
Στην συνολική κατάταξη της κατηγορίας Ε (1,10μ) ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας βρέθηκε για μια ακόμα φορά στην 1η θέση, με τη Μελίνα Πεϊμανίδη και τον By Chance να βρίσκονται και πάλι στην κορυφή της κατηγορίας με συνολική βαθμολογία 526 βαθμών!!

polynikis 1.10

Ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας ευχαριστεί θερμά τους αθλητές του για την πολύ καλή επίδοσή τους στην πρώτη φάση αυτή της αγωνιστικής χρονιάς!
Μπορεί η αγωνιστική περίοδος να τελείωσε, η καλοκαιρινή όμως ξεκινά...και ο όμιλος προσκαλέί όλους τους φίλους...να πάρουν το άλογό τους και να πάμε όλοι μαζί σε μια παραλία!!!! Σας περιμένουμε..!! Καλό Καλοκαίρι!!!

(11)

Γίνε μέλος του ippok.gr /
No account yet? Create account

Copyright (C) 2012 @ippok.gr All rights reserved. Σχεδιασμός ιστοσελίδας Webico Creative Studios